PÁLYÁZATOK PÁLYÁZATOK

A hőszivattyú a környezet energiájának hasznosítására szolgáló berendezés, mellyel lehetséges: fűteni, hűteni, meleg vizet előállítani. Bővebben

NAPKOLLEKTOR

Vissza

VITOSOL 100

Szelektív bevonatú síkkollektor

Napkollektor adatlap - Vitosol 100 (pdf 222 KB)

A Vitosol 100 síkkollektor magas hatásfoka és ár-minőség aránya meggyőző. A bevált technikán alapuló, továbbfejlesztett Vitosol 100 teljesítményének, tartósságának, csökkentett tömegének, könnyű szerelhetőségének és nem utolsósorban kedvező árának köszönhetően az egyik legkeresettebb Viessmann napkollektor. A magas minőségű alapanyagok és gyártástechnika garantálja az üzembiztonságot, a hosszú élettartamot és tartósan magas hatásfokot.

Hatékonyság hosszú távon

A Sol-Titan bevonatú szelektív abszorberfelület magas hatásfokkal hasznosítja a beérkező napsugarakat. A körbefutó, hajlított alumínium keret, az alacsony vastartalmú Solarglas biztonsági üveg, a toldás nélküli, az időjárásnak, UV sugárzásnak ellenálló üvegtömítés és a korrózióálló, vastag alumínium hátfal garantálja az elnyelőlemez hosszú élettartamát és ezzel a folyamatosan magas energiakihasználást.

Tetszetős megjelenés, egyéni színválaszték

Tegye napkollektorát a tető részévé! A Vitosol 100 síkkollektorok akár a tetősíkba is építhetők. A hidraulikus csatlakozások takaró burkolattal láthatók el (rendelhető kiegészítés), így biztosíthatjuk a kollektor és tető harmonikus átmenetét. A kollektorkeret színe sötétbarna (RAL 8019), de a gyártás során lehetőség van egyéni színösszeállításra is.

Kollektorfelület minden igényre

A 2,3 m² felületű Vitosol 100 síkkollektorok összeépítésével bármely hőigény kielégíthető. Álló vagy fekvő kollektortípust választhat.

Átgondolt rögzítéstechnika

A Vitosol 100 rendkívül könnyen szerelhető. 45kg-os súlyával a szállítás és tetőre emelés nem okoz nehézséget. A nemesacél bekötő- és összekötőcsövek használatával a Vitosol 100 kollektorok hidraulikus csatlakoztatása egyszerű és gyors.

Szembetűnő előnyök:

♦ Nagyteljesítményű síkkollektor Sol-Titan-bevonatú réz abszorberfelülettel.

♦ A kígyóvonalban futó abszorber- és a beépített gyűjtővezetékeknek köszönhetően akár 12 kollektorból álló egységes felületet is létrehozhatunk.

♦ Átgondolt és bevált rögzítéstechnika minden igényre: tetőre, tetőbe történő rögzítés, akár szabadon álló, állványzatra történő rögzítés is lehetséges.

♦ Tetszetős megjelenés, RAL 8019 (barna) színű kerettel. Igény szerint más RAL színben is szállítható.

♦ A szelektív bevonatú elnyelőfelület, a vasszegény Solarglas üveg és a hatékony hőszigetelés magas napenergia hasznosítást eredményez.

♦ Időtálló tömörség és magas stabilitás a folytonosan meghajtott keretnek és a toldás nélküli üvegtömítésnek köszönhetően.

♦ Stabil és korróziómentes alumínium hátfal.

♦ Szerelőbarát rögzítéstechnika statikailag ellenőrzött, korrózióálló nemesacél és alumínium elemekből - minden Viessmann kollektornál egységsen.

♦ Gyors és biztonságos hidraulikus bekötés a nemesacél csatlakozó- és összekötő vezetékek alkalmazásával.

REFERENCIÁK REFERENCIÁK

Elege van már a porszívózás bosszúságaiból? Nem hallja közben a televíziót, vagy a rádiót? Nem tekeredik föl a vezeték? Bővebben