PÁLYÁZATOK PÁLYÁZATOK

A hőszivattyú a környezet energiájának hasznosítására szolgáló berendezés, mellyel lehetséges: fűteni, hűteni, meleg vizet előállítani. Bővebben

KÖZPONTI PORSZÍVÓ

Elege van már a porszívózás bosszúságaiból? Nem hallja közben a televíziót, vagy a rádiót?
Nem tekeredik föl a vezeték?
Bonyolult a pórzsák cseréje?
Mi segíthetünk!
Persze nem takaríthatunk ön helyett, de ajánlunk egy olyan rendszert, mellyel könnyebbé teheti a takarítást.
A legjobb recept az egészséges otthonért.

Aki ma az egészségről beszél, az a helyes táplálkozás, a testi épséggel, és a nyugodt életmóddal érvel. Gyakran elhanyagoljuk azonban a közvetlen környezetünket - a helyiségeket ahol élünk, ahol életünk nagy részét leéljük. A központi porszívók elterjedésének támogatói egy egészségesebb életstílus és egészségközpontú gondolkodás elterjedését ösztönözik. Termékünk, amely megszűri, és a lakáson kívüli légtérbe bocsátja a beszívott levegőt, javítja a lakás levegőminőségét.

A központi porszívó rendszer

A központi porszívó rendszer egy falba épített, fali csatlakozókban végződő speciális PVC csőrendszerből és egy fixen felszerelt nagy szívó erejű porszívógépből áll. Ha a szívócsövünk csonkját behelyezzük a fali csatlakozóba abban a pillanatban, megkezdődik a porszívózás, mert a csőrendszer mellett kiépített elektromos vezeték automatikusan bekapcsolja a porszívó gépet. A takarítás rendkívül hatékony, hiszen a beszívott levegő nem a lakás légterébe kering vissza, így jelentősen csökken a bútorokra leülepedő por mennyisége. Nem is beszélve a sokszor allergiás tüneteket okozó poratkákról és pollenekről melyet a központi porszívó rendszer hatékonyan távolít el. A szemétlapát adapter a falba vagy a konyhaszekrény lábazatába épített egység a szemétlapát helyetesítésére szolgál. Az elé söpört szemetet a központi porszívó magába szívja, és összegyüjti. Így a konyha főzés közben is tisztán tarható.

Hogy miért hatékonyabb ez mint a hagyományos porszívó?

A hordozható porszívók esetén finom, porszerű részecskék, mint a talajból származó spórák, pollenek porszemek visszakerülhetnek a lakásba, ez a rendszer viszont egy külső tárolóba gyűjti össze. Hangtalan a porszívózás, mivel a gép maga kívül helyezkedik el, ezért csak a levegő mozgásának hangját lehet hallani. Kényelmes, mivel a gépet nem, csak a gégecsövet kell mozgatni.

A porszívógépet több éves gondozásmentes használatra tervezték, mindösszesen a porgyűjtőt kell 4-6 havonta tisztítani.

REFERENCIÁK REFERENCIÁK

Elege van már a porszívózás bosszúságaiból? Nem hallja közben a televíziót, vagy a rádiót? Nem tekeredik föl a vezeték? Bővebben