PÁLYÁZATOK PÁLYÁZATOK

A hőszivattyú a környezet energiájának hasznosítására szolgáló berendezés, mellyel lehetséges: fűteni, hűteni, meleg vizet előállítani. Bővebben

HŐSZIVATTYÚ

Vissza

VITOCALL 300

Levegő hőszivattyú: 5,4 - 14,6 kW, 55 °C-os előremenő hőmérsékletig

Hőszivattyú adatlap - Vitocal 300-4 (pdf 1.52 MB)

A Vitocal 300 levegő hőszivattyúk a kültéri levegő hőtartalmát hasznosítják - amely elég hőt szolgáltat a gazdaságos és kényelmes üzemhez.

Rásegítés alacsony külső hőmérsékletek mellett

Mivel az alacsony külső hőmérséklettel a levegő hőszivattyú fűtési teljesítménye is csökken, a levegő hőszivattyúk időnként rásegítésre szorulnak. Igényének megfelelően választhat elektromos, gázzal ill. olajjal történő rásegítés között.

Kiegészítésként vagy önállóan

A Vitocal 300 levegő hőszivattyúk megfelelő méretezés esetén akár önálló hőtermelőként is alkalmazhatóak. A Viessmann minden esetben javasolja, hogy a helyi környezeti tényezőket és a várható energiafelhasználást mérlegelve döntsenek arról, hogy a hőszivattyú önálló, vagy rásegítő üzemben működjenek.

Vitocal szabályozás: minden előkészítve

A Vitocal 300 szabályozóját előreprogramozták egy második Viessmann hőtermelő/kazán alternatív üzemére. Ha a Viessmann hőszivattyú elég hőt tud termelni, a Viessmann kazán automatikusan lekapcsol - ez jelentős energiamegtakarítással jár.

CD 60 digitális szabályozó

A menüvezérelt digitális szabályozó (CD 60) kezelőbarát kezelőfelülete, nagy kijelzője, menüvezérelt szöveges kijelzése és beépített hibadiagnosztikai rendszer meggyőző. A szabályozó az épületfűtés komplett irányítására lett kifejlesztve, keverőszelep vezérlésétől a szolárrendszer szabályozásáig.

Szembetűnő előnyök:

♦ Névleges fűtőteljesítmény: 5,4 - 14,6 kW

♦ Önálló (monovalens) fűtési mód is lehetséges.

♦ Bivalens üzemmód esetén második hőtermelővel kombinálható.

♦ Magas üzembiztonság, megbízhatóság és csendes üzem a Scroll kompresszornak köszönhetően.

♦ Komfortos, menüvezérelt szabályozó.

REFERENCIÁK REFERENCIÁK

Elege van már a porszívózás bosszúságaiból? Nem hallja közben a televíziót, vagy a rádiót? Nem tekeredik föl a vezeték? Bővebben