PÁLYÁZATOK PÁLYÁZATOK

A hőszivattyú a környezet energiájának hasznosítására szolgáló berendezés, mellyel lehetséges: fűteni, hűteni, meleg vizet előállítani. Bővebben

HŐSZIVATTYÚ

Vissza

VITOCALL 300

Talajhő hőszivattyú: 39,6 - 81,2 kW, Talajvíz hőszivattyú: 52,0 - 106,8 kW, 55°C fűtési előremenő hőmérsékletig

Hőszivattyú adatlap - Vitocal 300-3 (pdf 798KB)

A kétfokozatú Vitocal 300 hőszivattyú akár 106,8 kW-os egységteljesítmény elérését is lehetővé teszi - tökéletes nagyobb energiaigényű épületek energiaellátására. Hőforrásnak a talajvizet vagy a föld hőjét választhatjuk.

Csökkentett- vagy maximális tejesítmény

A két független kompresszor különösen magas hatékonyságot eredményez. Csökkentett fűtési igény esetén a Vitocal 300 automatikusan az energiatakarékos csökkentett teljesítményre kapcsol.

CD 60 digitális szabályozás

Az időjáráskövető digitális szabályozás egy második hőtermelő mellett még további két hőszivattyú vezérlését láthatja el. Ezzel különösebb ráfordítás nélkül komplett, nagy teljesítményű hőközpontokat valósíthat meg.

Komplett- vagy részellátás

A kétfokozatú Vitocal 300 minden uzemmódra alkalmas. Önállóan is elláthatja a fűtést és melegvíz készítést, de akár egy másik hőtermelővel történő rásegítés is lehetséges, pl. felújítás/hozzáépítés során fellépő nagyobb energiaigény végett.

A Vitocal 300 szíve erős

Az alkalmazott Complaint Scroll kompresszorok nyugodt és nagy teljesítményű üzemet tesz lehetővé. A teljesen hermetikusan lezárt kivitelüknek, és beépített rezgéscsillapításnak köszönhetően a nagy teljesítmény mellett még csendesek is. Mindezt kimagasló üzembiztonság és megbízhatóság mellett.

Szembetűnő előnyök:

♦ Kétfokozatú kivitel, 106,8 kW maximális teljesítményig.

♦ Monovalens fűtési- és HMV ellűtűsi üzem lehetséges.

♦ Üzemelés más - pl. kiegészítő - hőtermelőkkel is lehetségek (kaszkád rendszerek)

♦ Magas üzembiztonság és megbízhatóság a scroll kompresszoroknak köszönhetően.

♦ A kétfokozatú kivitel csökkentett teljesítményű üzemet tesz lehetővé.

♦ Komfortos, menüvezérelt szabályozástechnika (CD 60 szbályozóegységgel)

♦ Névleges teljesítmény: talajhő hasznosítás esetén: 39,6 - 81,2 kW, talajvíz hasznosítsá esetén: 52,0 - 106,8 kW

REFERENCIÁK REFERENCIÁK

Elege van már a porszívózás bosszúságaiból? Nem hallja közben a televíziót, vagy a rádiót? Nem tekeredik föl a vezeték? Bővebben