PÁLYÁZATOK PÁLYÁZATOK

A hőszivattyú a környezet energiájának hasznosítására szolgáló berendezés, mellyel lehetséges: fűteni, hűteni, meleg vizet előállítani. Bővebben

HŐSZIVATTYÚ

Vissza

VITOCALL 300

Talajhő hőszivattyú: 4,8 -32,6 kW, Talajvíz hőszivattyú: 6,3 - 43,0 kW, 55°C előremenő hőmérsékletig

Hőszivattyú adatlap - Vitocal 300-2 (pdf 2.67MB)

A hő közvetlenül az ajtója előtt található - ezt a hőt használják a Vitocal 300 hőszivattyúk. Olyan hatékonyan, hogy akár önálló hőtermelőként is ellátják fűtését és melegvíz készítését.

Talajhő hőszivattyúk: meleg a földből

A Vitocal 300 alkalmazásával választhat: az energiát a földből mind talajszondával, mind talajkollektorokkal kinyerheti. Bármelyiket is választja, a fűtési rendszerét egész évben táplálhatja a talaj kimeríthetetlen energiaforrásából.

Talajvíz hőszivattyú: a talajvíz hőtartalmának hasznosítása

Ha lehetősége van rá, a talajvíz hőjének hasznosítása jó és hatékony alternatívája a talajhőt hasznosító megoldásoknak. Ehhez a Vitocal 300 szivattyúkat egyszerűen néhány tartozékkal kell kiegészíteni - és egész évben a legmagasabb teljesítményszámokat érheti el.

Magas teljesítmény, csendes üzem, megbízható termék

A Vitocal 300 szíve a Complaint Scroll kompresszor. A magas üzembiztonság mellett különösen csendes üzeme megkönnyíti az elhelyezést és az üzemeltetést. Ezt a teljesen hermetikus szigeteléssel és a kettős rezgéscsillapítással éri el. Mindezek mellett a Complaint Scroll kompresszorok a legmagasabb teljesítményszámokkal rendelkeznek 55°C előremenő hőmérsékletig.

Komfortos és egyszerű szabályozás

A menüvezérelt digitális szabályozó (CD 60) kezelőbarát kezelőfelülete, nagy kijelzője, menüvezérelt szöveges kijelzése és beépített hibadiagnosztikai rendszer meggyőző. A szabályozó az épületfűtés komplett irányítására lett kifejlesztve, keverőszelep vezérlésétől a szolárrendszer szabályozásáig.

„Natural Cooling“ – takarákosan hűteni

A Vitocal 300 a meleg napokon segít az energiamegtakarításban. A "natural cooling" funkció környezet hőmérsékletét használja helyiségek hűtésére. Ez kellemes környezetet eredményez igen alacsony költségek mellett.

Szembetűnő előnyök:

♦ Névleges teljesítmény talajhő hőszivattyúként: 4,8 - 32,6 kW

♦ Névleges teljesítmény talajvíz hőszivattyúként: 6,3 - 43,0 kW

♦ Egész évben teljesértékű hőszolgálatást biztosít.

♦ Az egységesített építőelem kialakítás a szerelésnél, szervizelésnél időt és pénzt takarít meg.

♦ Különösen csendes üzem.

♦ Kényelmes, menüvezérelt kezelés.

♦ 12 kW-tól kétfokozatú kivitelben is kapható.

REFERENCIÁK REFERENCIÁK

Elege van már a porszívózás bosszúságaiból? Nem hallja közben a televíziót, vagy a rádiót? Nem tekeredik föl a vezeték? Bővebben