PÁLYÁZATOK PÁLYÁZATOK

A hőszivattyú a környezet energiájának hasznosítására szolgáló berendezés, mellyel lehetséges: fűteni, hűteni, meleg vizet előállítani. Bővebben

HŐSZIVATTYÚ

Vissza

VITOCAL 350

Talajhő hőszivattyú: 11,0 - 17,1 kW, Talajvíz hőszivattyú: 14,1 - 20,0 kW, 65 °C előremenő hőmérsékletig

Hőszivattyú adatlap - Vitocal 350-1 (pdf 2.67 MB)

Felújítás során sem kell lemondania a környezetbarát és költségcsökkentő hőszivattyúk alkalmazásáról. A Vitocal 350 hőszivattyúkkal akár 65°C-os előremenő fűtővizet is elérhet, ezért akár hagyományos, magas hőmérsékletű radiátoros rendszereken is alkamazható.

Megoldás felújítandó és új rendszerekre

Az idősebb épületeket a leggyakrabban radiátorokkal fűtik, amelyeket a felújítás során nem minden esetben cserélnek. A modern padlófűtéses rendszerekkel szemben a hagyományos radiátorok magasabb előremenő hőmérsékletet igényelnek. Az innovatív Viessmann technikával ez nem probléma: a kiegészítő gőzbefecskendezésnek (EVI) köszönhetően a Vitocal 350 hőszivattyúk akár 65°C-os előremenő hőmérsékletet is elérhetnek. Még a levegő hőjét hasznosító hőszivattyúval is, akár -15°C külső hőmérséklet mellett.

Magas előremenő hőmérséklet - magas melegvíz komfort

A magasabb előremenő hőmérséklet - rendszerkiviteltől függően - akár 58°C-os használati melegvíz hőmérséklet elérését is lehetővé teszi. Ezzel a Vitocal 350 hőszivattyú kimagasló melegvízkomfortot hozhat létre.

Komfortos fűtés

A Vitocal 350 hőszivattyúk hatékony és komplett hőszolgáltatók. Egész évben hővel látják el fűtési rendszerét és a melegvíz készítést is biztosítják. A monovalens üzemmód még a levegő hőszivattyú esetében is megvalósítható.

Hűteni és fűteni

A meleg napokon különösen kellemes: a beépített "natural cooling" funkciónak köszönhetően a télen fűtésre használt ~10-15°C hőmérsékletű primer hőhordozót akár hűtésre is használhatjuk.

Szembetűnő előnyök:

♦ 65 °C-os előremenő hőmérsékletig.

♦ 58 °C-os használati melegvíz hőmérsékletig.

♦ Talajvíz hőjét és a közvetlen talajhőt hasznosító kivitel.

♦ Egész évben önálló üzemre képes: komplett fűtés és melegvíz szolgáltatás.

♦ Magas üzembiztonság, megbízhatóság és alacsony zajkibocsátás a Scroll kompreszornak köszönhetően.

♦ Komfortos, meüvezérelt szabályozó.

♦ Az éves teljesítményszám 65/55°C-os fűtőtesthőmérséklet esetében is 3-nál magasabb marad.

♦ Beépített napkollektoros rendszer szabályozás.

REFERENCIÁK REFERENCIÁK

Elege van már a porszívózás bosszúságaiból? Nem hallja közben a televíziót, vagy a rádiót? Nem tekeredik föl a vezeték? Bővebben