PÁLYÁZATOK PÁLYÁZATOK

A hőszivattyú a környezet energiájának hasznosítására szolgáló berendezés, mellyel lehetséges: fűteni, hűteni, meleg vizet előállítani. Bővebben

HŐSZIVATTYÚ

Vissza

VITOCAL 300

Talajhő hőszivattyú: 4,8 - 10,8 kW,
Talajvíz hőszivattyú: 6,3 - 14,2 kW,
55°C fűtési előremenő hőmérsékletig

A Vitocal 300 Kompakt hőszivattyúk a talaj- éa talajvíz megújuló energiaforrásait használják (BWC és WWC típus). Előnyük a különlegesen kompakt felépítés: a burkolat alatt megtalálható a primerköri- és a fűtőköri szivattyú, és egy 9kW-os elektormos fűtésrásegítés. A készüléket felszereltük egy gyári kiselosztóval, amely tartalmazza a biztonsági szelepet, manométert és légtelenítőt.

A gazdaságos családi házak specialistája

A kompakt méretei mellett igen meggyőző teljesítményével a Vitocal 300-ast kifejezetten az energiatakarékos családi házakra fejlesztették ki. A fűtési rendszerelemek integrálása minimális helyszükségletet eredményez, és a megfelel a leggyakoribb alkalmazásoknak.

Komfortosan szabályozni új funkciókkal

A menüvezérelt digitális szabályozó meggyőzően kezelőbarát. Újdonságképpen a könnyű áttekintést nyújtó, hőmérsékleteket is megjelenítő sematikus rendszerábrázolás megkönnyítit a kezelést.

Beépített esztichszárítás-funkció

További előny: a beépített elektromos fűtőbetét és az optimálisan hozzáillesztett fűtőprogram takarékos és folyamatos szárítást tesz lehetővé, és védi a primer hőforrásokat a túlterheléstől.

„Natural Cooling“ – takarákosan hűteni

A Vitocal 300 a meleg napokon segít az energiamegtakarításban. A "natural cooling" funkció környezet hőmérsékletét használja helyiségek hűtésére. Ez kellemes környezetet eredményez igen alacsony költségek mellett.

Szembetűnő előnyök:

♦ Talajhő/fűtővíz és talajvíz/fűtővíz hőszivattyú: 4,8 - 10,8 kW

♦ Magas teljesítményszámok(COP) 4,61-ig (fagyálló közeg: 0°C, előremenő hőmérséklet: 35°C)

♦ Monovalens (önálló) üzem fűtésre és melegvíz készítésre.

♦ Magas üzembiztonság és megbízhatóság a hermetikusan zárt, kétszeresen rezgés- és hangcsillapított Compliant Scroll-kompresszoroknak köszönhetően.

♦ Különösen alkalmas alacsony előremenő fűtővíz hőmérsékletekhez.

♦ Freonmentes, nem éghető és biológiailag lebomló hűtőközeg: R 407 C.

♦ Időjáráskövető. digitális fűtőkörszabályozás beépített hűtőfunkcióval, menüvezérelt kezeléssel és szöveges kijelzéssel, beépített diagnosztikai rendszerrel.

♦ A következő beépített tartozékokkal: primerköri- és fűtőköri szivattyú, elektromos fűtőbetét (9 kW), kiselosztó biztonsági szeleppel, manométerrel és légtelenítővel.

REFERENCIÁK REFERENCIÁK

Elege van már a porszívózás bosszúságaiból? Nem hallja közben a televíziót, vagy a rádiót? Nem tekeredik föl a vezeték? Bővebben